6 Trucuri pentru a ridica ochii cazuti

Exista ochi descendenti si ochi care par cazuti doar datorita pleoapelor cazute. Uneori cauzele pleoapelor cazute pot fi genetice, insa alteori cauzele pot fi lipsa hidratarii corespunzatoare a tenului. Din pacate ochii cazuti pot face o persoana sa arate obosita sau mai batrana decat este. In acelasi timp, un machiaj corect poate arata un ten intinerit si odihnit.
 
  
1. Accentueaza sprancenele
Desenarea sprancenelor poate schimba intregul aspect  al fetei. Gaseste un fard de sprancene in aceeasi culoare cu radacinile parului si umple forma sprancenelor. Pentru a face sprancenele sa arate cat mai natural, aplica fardul de sprancene prin miscari scurte. Este important sa nu utilizezi foarte mult fard ca sa nu te trezesti cu particule de fard pe fata. De asemenea pentru a evidentia spranceana, poti aplica o linie cu un creion deschis la culoare, sub linia inferioara a sprancenei si apoi sa estompezi bine cu degetele astfel incat sa nu existe nici o linie de demarcatie pe piele.

2. Foloseste farduri de ochi mate

Fardurile sidefate sau satinate lumineaza si atrag atentia catre ele, asta inseamna ca toata lumea se va uita la pleoapele tale. Prin utilizarea fardurilor mate vrei ca atentia celor din jur sa fie dusa catre alta parte a fetei.
 
 3. Foloseste un primer de ochi
 
In general la ochii cu pleoapa cazuta machiajul nu prea rezista, asta deoarece cu fiecare clipit pleoapa cazuta va muta fardul din locul din care a fost pus. Folosind un primer de ochi poti fixa fardul astfel incat machiajul sa reziste toata ziua si sa nu se transforme in pete de-a lungul zilei. 
 
4. Contureaza corect ochiul
Cu ajutorul unui fard de ochi cu nuanta intermediara (nici deschis, nici inchis), creeaza pliul acolo unde ar fi trebuit sa fie. Estompeaza fardul mergand in exterior si in sus astfel incat sa dea efectul de lifting al ochiului.
 
 5. Aplica corect linia de tus (eyeliner)
Eyeliner-ul aplicat corect poate schimba total aspectul ochiului cazut. Pentru a aplica cat mai corect linia de eyeliner ai grija sa faci o linie care sa se termine fix inainte de pliu. Astfel pliul nu o vva intretaia si linia nu va parea rupta. 
  6. Foloseste rimel
Rimelul deschide ochii si acopera din suprafata pleoapelor. Folosirea unui rimel va face ca atentia sa nu mai fie concentrata catre pleoape.
Astea sunt cele sase trucuri pentru a face ochii sa nu mai para cazuti. Poate parea ca ai multe de facut insa in realitate este simplu si iti va lua doar cateva minute sa le faci.
Impartaseste sfaturile si experientele tale in sectiunea de comentarii de mai jos.

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *