Shopping Maybelline

Urmaresc constant tutoriale pe YouTube, astfel ca aflu de numeroase produse pe care imi doresc sa le incerc. Pana anul acesta pot spune ca Maybelline nu ma incanta foarte tare. Ca orice producator de cosmetice, are produsele lui bune si produsele mai putin bune. In ultima vreme insa am descoperit doua corectoare anti-cearcan pe care le folosesc constant si de care sunt tare multumita – Dream Lumi si Fit Me.

Produsele Maybelline se gasesc in mai toate hipermarketurile, insa nu peste tot se gaseste o gama variata de produse. Pentru a gasi gama Maybelline cat mai variata,  va recomand punctele de vanzare Maybelline, unul in Baneasa Mall vizavi de intrarea la cinema si unul in Promenada Mall.

Eu personal am cumparat produsele din Baneasa Mall, unde un consultant de frumusete din partea Maybelline m-a ajutat cu foarte multe informatii despre fiecare produs si unde am putut testa pe pielea mea cum se simte si arata fiecare.

Primele produse cautate si cumparate au fost fardurile cremoase Maybelline Color Tatoo. Acestea au niste culori superbe si se pot aplica foarte usor cu degetul. Maybelline spune ca ar trebui sa reziste 24h. Deci probabil pentru persoanele cu ten gras si pleoape care se ingrasa sunt tocmai potrivite. Nuantele cumparate sunt urmatoarele:

  • Nr 35 – On and on Bronze – este un maro satinat spre auriu.
  • Nr 65 – Pink Gold – un roz frumos pigmentat si satinat
  • Nr 40 – Permanent Taupe – un maro spre gri mat

Toate fardurile Color Tatoo se pot folosi atat ca fard de ochi individual cat si ca baza de machiaj pentru farduri uscate.

Costul fiecarui fard cremos a fost de 29.90 lei, un pret bun avand in vedere cantitatea dar si calitatea produsului.

Bineinteles ca nu am plecat de acolo si fara anticearcanul meu favorit Maybelline Dream Lumi in nuanta 01. Nuanta 01 este cea mai deschisa nuanta din gama si este perfecta pentru iluminarea zonei cearcanelor. Are o acoperire medie si este destul de fluid astfel incat sa nu usuce zona de sub ochi. Acesta produs a costat 38.90 lei. La fel, un pret foarte bun pentru calitatea produsului dar si pentru acoperirea pe care o ofera.

Imi place sa testez produse, drept pentru care am mai cumparat un anticearcan care se gaseste doar in punctele Maybelline de vanzare –  Maybelline Instant Anti-Age – The Eraser Eye, in nuanta Light. Nuanta light este cea mai deschisa nuanta din gama. Are un aplicator de tip burete care atunci cand se umple se poate aplica pe fata.  Are o acoperire mai mare decat Dream Lumi si o textura usor diferita. Pretul acestui produs este de 39 lei.

Am mai cumparat si un creion The Colossal Kajal 12h extra black. Acest creion este retractabil, de un negru mat, intens care arata ca un carbune. Mina creionului este destul de cremoasa si se aplica destul de usor din cate am observat cand l-am testat pe mana. Nu stiu daca rezista chiar 12h insa daca vreti il testez si revin cu o postare despre asta. Creionul avea un pret redus si a costat 15.20 lei. Ramane de vazut rezistenta si aplicarea usoara.

 

Lasati-mi un comentariu mai jos daca vreti sa testez produsele si sa scriu despre ele.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *