Masca de Fata cu Miere si Banane

In timpul sezonului rece, iarna nu ne iarta si ne lasa tenul uscat si fara viata. Aceasta masca organica este perfecta pentru a revigora pielea lasand o senzatie moale si hidratata.

Banana ajuta la calmarea tenului uscat si iritat. Mierea este benefica in multe feluri, insa principalul motiv pentru care mierea este ingredientul principal in aceasta masca este ca ajuta la refacerea tenului dupa timp indelungat la soare sau care este expus constant schimbarilor de mediu inconjurator. Scortisoara lupta impotriva cosurilor si deschide porii.

Ingrediente:

  • O jumatate de banana
  • 2 Linguri de Miere
  • O jumatate de lingurita de scortisoara

 

Cum se face:

Incepeti prin a zdrobi banana intr-un bol, cu o lingura de lemn. Dupa ce ati creat o textura neteda si consistenta, se adauga mierea si scortisoara si se amesteca bine.

Curatati fata inainte de aplicarea mastii. Aplicati masca usor cu degetele si lasati-o pe ten timp de aproximativ 30 minute. Dupa 30 minute se spala usor fata. Restul mastii se poate pune intr-un recipient/borcanel care se inchide ermetic si se pastreaza la frigider.

*ATENTIE: aceasta masca contine scortisoara care poate provoca iritatii daca aveti pielea sensibila sau sunteti alergice la scortisoara. Daca nu sunteti sigure, testati pe o suprafata mica a pielii si vedeti daca exista vreo reactie.

 

Care este tipul vostru preferat de masca pentru fata?

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *