Review Beauty Blender

S-au spus multe despre Beauty Blender si despre capacitatea acestuia de a schimba felul in care se aplica machiajul. Probabil va ganditi ca este doar un alt buretel de machiaj, insa in mod uimitor acesta este cel mai bun, de aceea si isteria in randul tuturor in ceea ce il priveste.
Beauty Blender-ul este renumit pentru design-ul sau in forma de ou si pentru culoarea roz (el vine acum in mai multe culori insa roz este culoarea originala). Diferenta dintre Beauty Blender si alti buretei este evidenta imediat ce il testati: este extrem de usor si moale. Beauty Blender-ul este atat de moale incat chiar si o atingere usoara il face sa se stranga.
Textura este cheia succesului cand vine vorba de aplicarea machiajului. In timp ce alti buretei pot aplica produsele patat si neuniform, Beauty Blender-ul creeaza o acoperire uniforma si naturala intr-un mod surprinzator, insa exista o tehnica specifica care trebuie utilizata ca aplicarea sa fie in acest fel.
In primul rand este recomandat sa umeziti Beauty Blender-ul inainte de utilizare. Structura celulara deschisa a acestui buretel ii permite sa se umple cu apa, ceea ce inseamna ca acesta va fi plin si nu va absorbi mult produs.
Beauty Blender-ul se foloseste foarte bine cu texturi lichide (fonduri de ten lichide sau cremoase). Puneti putin fond de ten pe dosul palmei sau pe o suprafata, apoi inmuiati Beauty Blender-ul in produs si aplicati-l pe fata cu miscari rapide de tapotare (sarituri).
Compania recomanda sa schimbati Beauty Blender-ul la fiecare trei luni daca il utilizati zilnic, deci cu siguranta nu este cea mai putin costisitoare optiune de a aplica fondul de ten. Cu toate acestea, puteti prelungi acest timp, curantandu-l usor cu un sapun special sau chiar sapun normal si permitandu-i sa se usuce complet pana la urmatoarea utilizare. Daca aveti grija de el, il puteti folosi cel putin 6 luni.
Sunt impresionata de performanta Beauty Blender-ului si sunt bucuroasa ca este un produs care intradevar face ceea ce spune. daca va stati pe ganduri, va spun ca cu siguranta merita, chiar si cu pretul lui nu tocmai mic. Il gasiti in magazinele Sephora la pretul de 79 lei.
Imi place ca:
  • Buretelul este foarte usor si aplica fondul de ten foarte natural
  • Reduce cantitatea de timp necesara aplicarii fondului de ten
  • Este versatil si se poate folosi atat cu produse cremoase cat si cu produse uscate
  • Este usor de curatat si re-utilizat

 

Nu imi place ca:

  • Nu am nimic care sa nu imi placa la el.
Va las mai jos un link-ul unde puteti vedea cum se foloseste si cum se curata.
Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *