Review: Buretelul Cupio vs. Beauty Blender-ul Original

In ziua de astazi bureteii de machiaj sunt considerati o necesitate de catre iubitorii de machiaj. Acest mic instrument a castigat popularitate datorita inventiei celui mai bun buretel din toate timpurile, Sfantul Graal: Beauty Blender-ul. Acest produs este atat de remarcabil ca foarte multe companii incearca cu disperare sa il reproduca sau sa produca unul similar. Asta e de inteles pe de o parte datorita isteriei in cumpararea acestui buretel dar si pretului pe care il are (intre 70-80 lei) destul de mare pentru un buretel mic de machiaj.

Folosesc Beauty Blender-ul de cel putin un an de zile si credeti-ma ca este minunat si nu l-as schimba pentru nimic in lume. Totusi pentru ca sunt fascinata de make-up si de toate produsele noi, testez si incerc multe produse si astfel am ajuns sa cumpar si acest buretel de la Cupio care are un pret mult mai mic decat cel original (intre 24 si 29.9 lei).

Mai jos gasiti parerea mea despre acest buretel in comparatie cu cel original.

Ambalajul

Imi place ca ambalajul de la Cupio, seamana cu cel original ceea ce inseamna ca se poate lua in bagaj, in calatorii sau chiar se poate lasa la uscat pe propriul recipient. Totusi nu are acea gaurica in partea de jos a recipientului drept pentru care e posibil sa fac egrasie daca este pus in recipient umed si acoperit cu capacul (nu se mai aeriseste).

Textura

Atat Beauty Blender-ul Original cat si buretelul de la Cupio sunt moi si pufosi insa cel original este mult mai moale si “sare” mult mai usor pe fata atunci cand fac miscarile de tapotare. Buretelul Cupio este mai dens si mai greu, mai ales cand este umezit.

 

Performanta 

Cred ca buretelul Cupio face o treaba excelenta (mai ales la pretul mic pe care il are), totusi Beauty Blender-ul este cu siguranta superior. Buretelul de la Cupio retine mai multa apa si mai mult produs ceea ce inseamna ca daca aveti nevoie de o acoperire mai mare trebuie sa reveniti cu un alt strat  de produs. Buretelul Cupio se mareste destul de mult o data udat, iar aplicarea in zonele mici ale fetei devine un pic greoaie dar nu imposibila.

Beauty Blender-ul Original nu retine apa in exces si aplica imediat fondul de ten in piele. De asemenea scade si timpul de aplicare si estompare a fondului de ten.

Finish-ul per ansamblu este similar la amandoi bureteii – piele neteda fara efect de masca – astfel ca in ceea ce priveste aspectul final este acelasi indiferent de buretelul folosit.

 

Concluzie

Acum ca am avut ocazia sa incerc si alt buretel fata de cel original pot spune ca imi place si ca l-as mai comanda.  Clar nu arata si nu se simte ca cel original insa este o varianta excelenta si mai ieftina pentru aplicarea fondului de ten, contouring-ului fetei si pudrei fara pic de urme si fara efect de masca.

Avand in vedere ca imi place cum arata finish-ul cu acest buretel, cu siguranta il voi mai cumpara si pe viitor.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *