Review – Diorshow Mascara

Sunt multe companii producatoare de make-up care promit ca rimelurile lor pot da efect de gene false. Insa chiar e asa?

Sunt tot timpul in cautarea rimelului perfect care sa imi dea volum, alungire si acea privire dramatica. Imi plac rimelurile care defineste fiecare geana in parte si care dau efect de gene false fara sa fiu nevoita sa port gene false.

 

Diorshow Mascara se presupune a fi un rimel cu volum extrem si cu efect de extensii de gene. Dioshow Mascara imbina puterea legendara a periei sale XXL cu o formula cremoasa pentru un volum profesional si gene spectaculoase.

 

Peria:

Este mare si incarcata de mici peri densi distribuiti uniform. Daca aveti ochii mici va trebui sa aveti grija sa nu va murdariti. Ia ceva produs insa nu extrem de mult astfel ca daca curatati doar capatul periei, va puteti da cu rimel foarte usor fara sa adaugati surplus pe gene.

 

Textura, aplicare si purtare:

Daca sunteti in cautarea unui rimel de un negru intens si profund atunci acest produs este pentru voi. Totusi daca va doriti si alte culori acesta vine si in maro, albastru sau mov.

Textura este umeda dar destul de groasa/densa. Creaza mult volum si alungeste si genele in acelasi timp. Daca aveti genele drepte, sa stiti ca nu le curbeaza in mod deosebit, aproape spre deloc as spune. Rezista pana la demachiere (l-am purtat intre 8-10 ore) si nu se descuameaza astfel incat sa devina deranjant pentru ochi.

Inca ceva de remarcat – cu toate ca nu este rezistent la apa (waterproof) totusi rezista destul de bine si in vremuri mai umede. Dar daca pana se usuca, va loviti in ochi cu peria si va curg lacrimile, rimelul totusi curge. Aveti deci grija sa nu lacrimati pana se usuca rimelul pe gene.

Se indeparteaza usor de pe ochi, fie ca vorbim de apa micelara fie ca luam in calcul demachiant de ochi simplu sau bifazic.

Imi place ca:

 • este intens si se vede pe gene inca de la prima aplicare
 • defineste si separa fiecare geana
 • da volum extrem genelor
 • lungeste genele
 • se curata foarte usor
 • da efect de gene false
 • nu se exfoliaza de pe gene si nu imi irita ochii
 • peria este densa si moale in acelasi timp (nu imi zgarie ochii cand aplic rimelul)

 

Nu imi place ca:

 • Nu imi place:
  • Ca se usuca foarte repede (cam dupa 1 – 1.5 luni)
  • Peria isi strica forma cand rimelul incepe sa se usuce

 Concluzie finala:

Cu toate ca pretul nu este tocmai mic si se usuca destul de repede, ramane dupa multi ani de incercat rimeluri, rimelul meu favorit. Efectul pe care il au genele mele de cate ori il aplic este absolut incomparabil cu tot ce am incercat pana acum (si credeti-ma ca nu am incercat putine). Din punctul meu de vedere merita toti banii si cu siguranta il voi recumpara pana voi descoperi ceva mai bun.
Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *