Review Iluminator Mary Lou Manizer – The Balm

Iluminatorul face fata sa para mai naturala, mai luminoasa si mai proaspata. Iluminatorul se aplica deasupra obrajilor, pe frunte, pe puntea nasului, in coltul interior al ochilor, sub spranceana si in M-ul buzei.

Dupa mult timp, iluminatorul Mary Loumanizer, pot spune ca se gaseste mai peste tot in Romania, in magazinele Marionnaud si mai nou in Douglas. In US, firma The Balm este cunoscuta atat pentru denumirile amuzante ale produselor cat si pentru calitatea acestora.

Mary Loumanizer este un iluminator auriu care atrage atentia tuturor. Acest iluminator, satinat si perlat difuzeaza lumina pe piele dand senzatia de tinerete si prospetime si adaugand o stralucire subtila in acelasi timp.

Ambalajul:

Mary Loumanizer vine intr-o cutie draguta care ascunde un recipient rotund cu 8.5 g de produs.  Vine cu o oglinda destul de mare care este perfecta pentru mici corectii de-a lungul zilei. Are o cantitate asa mare de produs, ca eu il tot folosesc zilnic de 1 an si jumatate (si am facut si multe machiaje cu el) si nici nu se vede consumat din el. Cred ca ma va mai tine inca cel putin un an.

 

Produsul:

Produsul este unul versatil fiindca se poate folosi atat ca iluminator, fard de ochi, sclipici. Nuanta este de sampanie aurie si este absolut superba.

Pigmentatia este fantastica fiind nevoie doar sa ating usor pensula pentru a lua doar un strop de produs. Sta pe fata cel putin 6-7 ore fara sa cada sau sa se intinda.

Textura este extrem de fina si moale si se estompeaza extrem de usor. Nu are particule de sclipici dar datorita pigmentilor extrem de fini, aceasta da o stralucire aparte. Functioneaza bine, folosit si pe timpul zilei si pe timpul noptii.

Datorita faptului ca nu contine sclipici, nu cade deloc de unde este aplicat. De asemenea datorita texturii sale nu accentueaza porii mariti sau imperfectiunile fetei, insa trebuie sa fiti atente la cantitatea de produs aplicata, fiindca riscati sa aratati ca un glob luminos.

Nuanta – sampanie aurie – se potriveste tuturor tonurilor pielii.

Imi place ca:

  • Are o culoare aurie superba
  • Are o pigmentatie extraordinara
  • Are o textura fina si aproape cremoasa
  • Se estompeaza foarte usor
  • Nu cade de pe fata
  • Este un produs versatil
  • Are o cantitate foarte mare de produs

 

Nu imi place ca:

  • Trebuie sa iei foarte putin produs pe pensula fiindca altfel la lumina zilei nu se vede foarte bine (foarte mult iluminator)

 

Acesta este un produs pe care il recomand cu drag fiecarei persoane care vrea sa dea un pic de prospetime si luminozitate fetei. Este extraordinar si dupa cum spuneam, un astfel de produs cred ca te tine 3 ani.

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *