Trucuri de machiaj pe care orice femeie ar trebui sa le stie

Sunt o multime de lucruri de aflat despre machiaj si frumusete – chiar si mie mi se pare coplesitor cateodata. Fie ca esti experta in machiaj si faci un smokey extraordinar sau ca esti incepatoare si abia incepi sa te prinzi de cum sta treaba, ti-am pregatit mai jos cateva trucuri cheie in machiaj.

1. Faceti codita de eyeliner usor – puneti eyelinerul (carioca) pe partea exterioara a narii si in sus pentru a ajunge la marginea exterioara a ochiului Coborati varful in jos si trageti cu carioca pana ajungeti la linia genelor

Vedeti mai jos cum se face exact

 

2. Transformati-va creionul de ochi in gel – daca aveti un creion care nu prea coloreaza, atunci ii puteti schimba textura cu ajutorul unei brichete. Puneti varful creionului in flacara unei brichete pentru o secunda, asteptati 15 secunde si apoi aplicati.

 

3. Folositi un creion alb pe pleoape inainte de fard – creionul alb nu numai ca asigura o baza buna pentru fard insa il va face si mai pigmentat si mai luminos. Aplicati creionul alb pe toata pleoapa. Consistenta opaca a acestuia va intensifica orice fard.

 

 

4. Faceti semnul diez cu creionul pentru un smokey perfect – pentru a crea un smokey eyes super usor, desenati un diez inainte de coltul exterior al ochiului si apoi estompati-l cu o pensula sau un betisor de ureche, spre exteriorul ochiului.

 

 

5. Readuceti la viata rimelul – se stie ca rimelul trebuie tinut doar trei luni de zile, asta pentru a nu colecta bacterii si a face infectii la ochi. Totusi daca in aceste trei luni, rimelul se usuca, utilizati cateva picaturi de solutii saline (picaturi de ochi sau solutie de lentile).

 

6. Faceti forma buzelor – pentru a face buza superioara sa arate perfect, luati un creion de buze si desenati un x pe buza superioara. Trasati linii de-a lungul buzei pentru a va ajuta sa aplicati rujul perfect, fara nici o greseala.

7. Cresteti rezistenta rujului – pentru a creste rezistenta rujului, dupa ce l-ati aplicat, puneti un servetel deasupra si puneti pudra libera. Aceasta va fixa culoarea si va creste rezistenta.

 

 

8. Aplicati lipiciul de gene cu varful unei agrafe – folositi varful unei agrafe pentru a aplica lipiciul uniform de-a lungul genei false. Apo asteptati cateva secunde ca lipiciul sa se ingroase un pic si aplicati genele.

 

Voi ce alte trucuri mai stiti?

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *